Wie zijn wij

De “Coöperatie De VvE Beheerders” is opgericht om een compleet en kwalitatief hoogwaardig VvE Beheer aan te kunnen bieden aan Verenigingen van (appartement) Eigenaars.

Door de Coöperatieve bundeling van onze gezamenlijke breed uiteenlopende kennis en ervaring kunnen De VvE Beheerders de VvE’s nog beter van dienst zijn. Of het nu gaat om het opstellen van een begrijpelijke en interactieve VvE Jaarrekening, het helder uitleggen van de (on-)mogelijkheden van de van toepassing zijnde VvE wet- en regelgeving, het opstellen van een Huishoudelijk Reglement of het maken van een gedegen MJOP (MeerJarenOnderhoudsPlan). De VvE Beheerders hebben alle disciplines in huis.

De VvE Beheerders zijn de VvE’s en haar bestuurs- en commissieleden graag van dienst.

De VvE Beheerders zijn lid van het VGME Register van Vastgoed Manager-Experts, Plandatis MJOP software volgens de NEN 2767 en Onderhoudsprognoses, de stichting VvE Belang belangenorganisatie voor appartement eigenaren en de VEH Vereniging Eigen Huis de belangenorganisatie voor huiseigenaren en het KIVI Koninklijk Instituut voor Ingenieurs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

VGME
Plandatis
VvE Belang
Vereniging Eigen Huis
KIVI